Better Belly
SNEL EEN STRAKKE BUIK!

WAAROM HET NU WEL MOGELIJK IS OM AF TE SLANKEN ROND UW TAILLE.Better Belly:
afslanken m.b.v. infrarood


De Better Belly is geheel anders dan andere afslankgordels en werkt uitermate gebruiksvriendelijk. De uitslagen van de testen op dit gebied zijn inmiddels revolutionair te noemen.
De Methode met Better Belly is eenvoudig
Je komt 3x per week 30 minuten trainen voor minimaal 4 weken. De eerste keer word je gemeten en gewogen. Tijdens de training op de cardiotoestellen krijg je de Better Belly om. Door de diepgaande werking van de warmte, in combinatie met het bewegen, zal je lichaam hard moeten werken om de warmte kwijt te raken. Dit zorgt er voor dat er plaatselijk vet verbrand wordt op de zichtbare plekken (zwembandjes) maar ook op de niet zichtbare plekken (vet rondom de organen). Na 4 weken word je opnieuw gemeten en zie je het verbluffende resultaat!
Het resultaat
Mensen verliezen tot wel 2 kledingmaten in 4 weken! Het lichaam wordt gestimuleerd om meer vet te verbranden om de temperatuur van de band die 55 graden bedraagt, terug te brengen naar 37 graden, wat de eigen lichaamstemperatuur is. Dit kost veel calorieën. Om het resultaat na de vier weken te behouden kun je 1x per week de Better Belly blijven gebruiken.


Schrijf je in voor een gratis proefles

100% fit in 30 minuten
Femmefit maakt sporten leuk!